vvirre.blogg.se

TORSDAG

Publicerad 2014-07-31 10:34:05 i Vardag,

Sista jobbdagen innan första lediga helgen på en månad typ... Jobbar till halv 4 idag sen är det bara dra på partymode och tagga för skogsröjjshelgen! Ska bli skönt att va ledig och ha kul med bra folk! 


LEDIG TISDAG

Publicerad 2014-07-22 15:46:15 i Träning, Vardag,

Idag är jag ledig, fybubblansåskönt. Började dagen med en pw på 7 km med susanne. Sen hem och vika all tvätt, dammsuga, skura golven och tvätta. Så nu ser de någelunda fint ut här hemma. Skönt att få lite saker gjort här hemma, de hinns liksom inte med när jag jobbar hela tiden.. Iaf så gick jag till susanne ett tag efter ja va färdig och drack kaffe o solade. Nu har jag precis ätit och tänkte jag skulle ta en vilers, tycker att jag får de för nu vart jag lite trött. Ska åka till stallet lite senare o ta in hästarna o så. 


FREDAG

Publicerad 2014-07-18 16:06:38 i Träning, Vardag,

Fredag och jag är ledig. Har varit i stallet, snackat skit med svägerskan, varit o handlat och nu ska jag fixa mig för vi ska ut och äta på olearys klockan 6 för o fira våran 3 årsdag och 1 år som förlovade som är på söndag. Jag jobbar ju hela helgen så vi får fira det ikväll istället! Träningen får ligga på lä i helgen, kommer inte hinna men nästa vecka är det bara köra igen. 


Om

Min profilbild

Veronica Hjalmarsson. 21 år gammal och bor i rejmyre. I min blogg kommer ni få läsa om min träning och vardag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela